Aktuellt: grundkurs i agility

Den 24/2 startar en grundkurs i agility! Det finns fortfarande en plats kvar.

Agility är en fartfylld aktivitet där hund och ägare får ha skoj tillsammans. Under grundkursen i agility övar vi på färdigheter som underlättar i agilityn, påbörjar hinderinlärning, samt lär oss handling, alltså hur vi vägleder och visar hunden i kombinationer och enklare banor. Hunden utmanas både fysiskt och psykiskt, samt vi stärker relationen mellan ägare och hund genom att prestigelöst utvecklas tillsammans. Vi kommer bland annat ägna tid åt impulskontroll, kroppskontroll, självständighet och uthållighet. Din hund lär sig arbeta tillsammans med dig trots störningar i form av både ljud, rörelse och andra hundar omkring.

Grundkursen i agility passar hundar av alla raser och åldrar – vi anpassar såväl övningar som metoder efter varje ekipage. Valpen eller unghunden som ännu inte vuxit klart får möjlighet att lära sig viktig grundlydnad och färdigheter som underlättar inför framtida agility och livet i övrigt. Hunden i sina bästa år kan få sin tillvaro förgylld genom fartfyllda äventyr och samarbete med husse eller matte, där vi både kan utveckla och underhålla färdigheter så som kroppskontroll, lyhördhet och relation.


5 x 1 timme och 15 minuter

Datum och tid:
söndag 24/2 kl. 13.00-14.15

torsdag 28/2 kl. 19.30-20.45

torsdag 7/3 kl. 19.30-20.45

söndag 17/3 kl. 19.30-20.45

söndag 24/3 kl. 19.30-20.45

Plats: Inomhus i Ältahallen, Stockholm
Pris: 1750kr
Instruktör: Mimmi Oinonen

Anmäl dig till kursen:

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]